Logo House of Vocals

Contact

Contact

House of Vocals 

Prins Bernhardstraat 10 | 2202 LH Noordwijk

Telefoon: +31 6 26152604

E-mail: ruby@houseofvocals.nl

Stuur mij een WhatsApp bericht 

KvK nummer: 37115391

Wil je meer weten?
Heb je vragen over mijn aanbod?
Plan een gratis adviesgesprek!

  • Heb je vragen over mijn aanbod of workshops?
  • Wil je ontdekken wat ik voor kan betekenen?
  • Je kunt een vrijblijvende kennismaking plannen
  • Een vraag stellen via e-mail 
  • Een WhatsApp sturen


Ik reageer meestal nog dezelfde dag. 

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Wat wil je doen?*

Reviews / Wat anderen zeggen

Lenny Langbroek-van der Bent
24 April 2024
Hele fijne lessen gehad van Ruby. Kwam met andere verwachtingen maar ik ben aangenaam verrast door de leuke opdrachten, het fijne samenwerken met het groepje (zeer veilige leeromgeving) en ik heb een andere kijk op zang en muziek gekregen. Dit ga ik nooit meer vergeten, Ruby bedankt!
Gerdi Guijt
23 April 2024
Ruby is ontzettend enthousiast en dat is aanstekelijk! Heerlijke zangsessies gehad en superleuk om te doen samen met mn zus. Gegroeid op meerdere fronten. Bedankt!!
C. Thiescheffer
7 Februari 2024
Ann Groeneveld
5 Februari 2024
Ruby is geweldig enthousiast. Een ervaren zangeres die geheel volgens haar eigen methode geweldige groepszanglessen geeft. De lessen zijn praktisch, laagdrempelig en geschikt voor elk niveau. Je leert veel en het is supertof om in een groep te zingen. Een aanrader!
Jannet Van Hulsen
1 Februari 2024
Genoten en geleerd, gelachen en gevierd. Ruby wat ben je een fijne juf. Love it
Gonneke Seegers-Daris
18 December 2023
Genoten van de cursus van Ruby! Ze weet een ideale setting te creëren om je in korte tijd veel te leren. Echt een aanrader voor iedereen die zijn/haar stem goed wil leren gebruiken of wil leren performen. Ook als je denkt dat je dus echt niet kunt zingen ;-) Bij les 1 weet je al: ik kan dat zeker wel!
Nicoline Huizinga
30 November 2023
Ruby leert je niet alleen zingen, ze leert je ook om met zelfvertrouwen en plezier het podium te pakken en schaamteloos te laten horen wat er in je zit. Enorm genoten van haar zanglessen en van performance night!
Jeannette van Brecht-Duivenvoorde
13 November 2023
Zingen! Dat was iets wat ik altijd al wilde leren. Ik ben zo blij dat ik bij Ruby de lessen ben gaan volgen. Naast dat het super leuk is om te doen merk ik dat ik nu meer durf er echt veel plezier aan beleef en daardoor makkelijker uit me comfortzone ga. Daarnaast voelt iedere les bij Ruby als thuiskomen. Bedankt lieve Ruby!!!
Jolanda van Noort
10 November 2023
Door de zangcoachlessen bij Ruby te volgen voel ik me veel vrijer om mezelf te laten horen, zonder te denken wat een ander ervan vindt. Ruby is een fantastische vrouw en coach. Ze heeft mij enorm in mijn kracht gezet. Ik ben haar enorm dankbaar en ga lekker door met de zanglessen. Het maakt me blij, het geeft een gevoel van vrijheid en een boost aan zelfvertrouwen!
Katherine Sirman
10 November 2023
I have been in ruby's group lessons 5 times now. It has helped me gain control of my voice and has built up my confidence to sing in front of other people. ruby creates an amazing vibe in her lessons; they're fun, challenging, supportive and when the lesson is over, I always leave with a smile on my face and lighter in my heart. thank you ruby!

Wil jij een review voor mij schrijven?

Heb je met mij samengewerkt? Ik zou het enorm waarderen als je mij wilt helpen door het schrijven van een review op Google.