wat anderen zeggen

Ans over Stem workshop voor team

Vooraf kregen we allerlei opdrachtjes, waar we met elkaar veel voorpret aan hebben beleefd. Het team kreeg zulke goede tips, die daadwerkelijk gebruikt kunnen worden. Gouden tip was wel rustiger leren spreken zodat je boodschap goed overkomt en gehoord wordt. Door de duidelijke uitleg en tips hierover was dat gemakkelijk toe te passen. Vocal coach Ruby zit vol kennis en tips. Het is heel fijn met haar te werken. Ik voelde me erg op mijn gemak.

Esther over de workshop Ontdek je stem

“Ik ben iemand die altijd over zichzelf zegt ik kan niet zingen”. Door de enthousiaste en duidelijke uitleg van Ruby heb ik ontdekt dat ik veel meer kan dan ik dacht. Dat gaf me een enorm goed gevoel. Ik durf nu veel vaker te zingen!

Amy over Online Vocal Coaching

Als je tijd wil besparen is dit een geweldige uitkomst. K ben vaak druk met school en werk. Zingen is dan voor mij de fijnste ontspanning die er is. Door de reistijd besparing past het zo wel in mijn drukke schema. Ook fijn dat ik vaak last minute terecht kan. Na een uurtje zingen voel ik dat ik er weer helemaal tegenaan kan.

Pieter over de Workshop Ontdek je Stem

De grootste ontdekking die ik heb opgedaan bij de workshop is dat het niet uitmaakt hoe je zingt als je het maar in volle overtuiging doet! Coach Ruby helpt je dit te doen. Ik voelde me op mijn gemak om in volle overtuiging te galmen…wat ik als heel bevrijdend ervaarde…

Kathinka over de workshop ontdek je stem

Je moet wel even een drempel over om te zingen, maar Ruby coached je hier met veel enthousiasme overheen. Ik vond zingen veel leuker dan ik dacht. Ik werd er echt blij van. Ik zou de workshop zeker aanraden. Je komt er helemaal “happy” vandaan

Michelle over Stemtraining docenten

Ruby geeft tips over het gebruik van stem vanuit haar ervaring als docent. Ze heeft mijn team veel waarde volle tips gegeven en ook veel individuele aanwijzingen. Door de openheid van Ruby was er een ontspannen sfeer om te leren en durfde iedereen zijn vragen, stemproblemen te bespreken. Hier kwamen heel fijne suggesties voor, die direct toepasbaar zijn. Erg leuk was het Bubbelen met elkaar. Wij hebben er met elkaar veel aan gehad en hebben het als gezellige en leerzame training ervaren.

CONTACTFORMULIER